Skip to content

Jouw onafhankelijke partner in arbeidskundig advies

Werknemers duurzaam inzetbaar houden, daar gaan we voor. Als werkgever wil je dat je werknemers nu en in de toekomst van toegevoegde waarde zijn voor je organisatie en dit zelf ook zo ervaren. Je wilt verzuim voorkomen en beperken en werknemers zo goed mogelijk weer aan het werk helpen. Tegelijkertijd moet je voldoen aan wet- en regelgeving. Daar kun je vaak wel wat hulp bij gebruiken. 

Wij zijn een onafhankelijke partij waarmee jij de juiste stappen zet én voor succesvolle re-integratie zorgt. AD venture is de nieuwe aanwinst van Set in B.V en zal eigentijds vorm gaan geven aan arbeidsdeskundig advies. 

 De meerwaarde van AD venture
Met AD venture breng je een onafhankelijk specialist aan boord op het gebied van mens, werk en inkomen. Wij ondersteunen werkgevers – groot én klein – en werken op onze eigen en innovatieve manier. Dit doen we vanuit de overtuiging dat werk mensen beter maakt.   

Wanneer schakel ik AD venture in?
Als werkgever kun je zelf het initiatief nemen om een arbeidsdeskundige in te schakelen. Vaak gebeurt dit rond het eerste ziektejaar van de werknemer: hét opschudmoment om stappen te nemen. Maar het loont om AD venture eerder in te zetten. Hoe eerder je AD venture inzet, des te sneller je werknemers in beweging komen. 

Meer informatie volgt

Arbeidsdeskundig onderzoek

We stellen de de arbeids(on)geschiktheid vast voor de eigen functie en bespreken we de mogelijkheden voor ander passend werk. Ons onderzoek levert een realistisch en goed onderbouwd re integratieplan op.

Lees meer

Duurzame inzetbaarheid

Met onze wetenschappelijk onderbouwde tools geven we inzicht in de inzetbaarheid en meten de effecten van inzet van interventies. Voor de hele organisatie, een afdeling of 1 op 1.

Meer informatie volgt

Workshops en trainingen

Op basis van jouw vraag bieden wij maatwerk workshops en trainingen aan voor staf en leidinggevenden.

Meer informatie volgt

Dossiercheck

De AD Venture casemanager biedt houvast en zorgt voor een Poortwachter-proof dossier.

MEER INFORMATIE VOLGT

Arbeidsdeskundig consult

Eerder een 1 op 1 gesprek met een Arbeidsdeskundige biedt perspectief en duidelijkheid voor de werknemer.

Nog even geduld! We werken hard aan onze nieuwe website.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.