Skip to content

Annet Ronner


Mijn drijfveer:
iedereen heeft wel eens een moment meegemaakt waarop je vastloopt. Deze momenten kunnen nou juist het beginpunt zijn om een andere weg in te slaan. En dit hoef je niet alleen te doen. Ik vind het mooi wanneer ik iemand kan begeleiden om zijn weg weer te vinden en kan laten zien waar iemands kansen liggen. Door aan te sluiten bij de behoeftes van een kandidaat, probeer ik iemand zo goed mogelijk te begeleiden naar zelfredzaamheid of naar passend werk.

Mijn specialisme:
Ik ben gespecialiseerd in ambulante begeleiding en daarnaast coach ik mensen in re-integratietrajecten waarbij we zoeken naar passend werk.

Naast het werk:
Naast dit werk ben ik ook werkzaam als eventmanager bij Proeflokaal Maallust, dit is het horecagedeelte in bierbrouwerij Maallust. De horeca is echt mijn uitlaatklep, ik hou heel erg van de gezelligheid en de reuring. Ook ben ik moeder van drie fantastische kinderen, we vinden het leuk om te koken en om in de zomer bijvoorbeeld limo en jam te maken. We houden van de natuur en gaan er regelmatig lekker op uit en anders zijn we wel in de tuin te vinden. Zelf hou ik ook van lezen en spelletjes spelen, maar ik kan ook blij worden van een heerlijk avondje bank hangen met in het weekend natuurlijk een lekker biertje.