Skip to content

Assessments en mobiliteitstools

Wie ben je, wat kun je en wat wíl je? Om deze vragen goed te beantwoorden, maken we voor elk loopbaanvraagstuk gebruik van diverse assessments en mobiliteitstools. We werken hiervoor samen met LDC Business.

Hoe zet je een kandidaat die zich wil of moet heroriënteren op werk, op een passend en duurzaam spoor? Wij doen dit met ‘Trjct’. Dit is een online loopbaan(her)oriëntiatie- en mobiliteitstool die bestaat uit allerlei vragenlijsten en tests. Deze tests kunnen we op verschillende niveaus inzetten: van lbo tot hbo.

Trjct
De resultaten van Trjct leiden meteen naar gerichte informatie over beroepen, opleidingen, cursussen en vacatures. Op basis hiervan onderzoeken we  met een kandidaat waar reële kansen liggen om op korte én lange termijn een betaalde passende baan te vinden.

Diversiteit
Elke kandidaat en elke loopbaanvraag is anders. Of het nu gaat om loopbaanwaarden, taalniveau, culturele achtergrond of ondernemerscompetenties: Trjct beschikt over alle tools om die informatie boven water te halen die kandidaten gericht verder helpt. Sowieso starten we elk loopbaanvraagstuk met een nulmeting en sluiten we af met een eindmeting. Deze aanpak maakt inzichtelijk welke ontwikkeling een kandidaat heeft doorgemaakt.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.