Skip to content

Christine Jansen

 

Mijn drijfveer:
Ik zie mijzelf als een gids die haar expertise inzet om mensen bewust te maken van hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden om op het gebied van vitaliteit of werk een stap te kunnen zetten. Ik doe dit vanuit een mensgerichte en praktische aanpak waarin positiviteit, rust en vertrouwen een belangrijke rol spelen. Mijn dag kan niet meer stuk wanneer ik van een kandidaat hoor dat het is gelukt en deze momenten vier ik altijd met gebak!

Ik voer trajecten uit in het kader van:
Loopbaanbegeleiding wat varieert van werk naar werk begeleiding, een loopbaancheck (APK) of een onderdeel daarvan zoals het opstellen van een actuele CV tot het voeren van een goed gesprek (ik ben Noloc gecertificeerd).

Als CSR adviseur bied ik begeleiding wanneer er een burn-out is vastgesteld of wanneer iemand daarin terecht lijkt te komen. Met mijn ondersteuning vindt herstel plaats waardoor iemand weer veerkrachtig in het leven komt te staan.

Medio 2023 rond ik mijn opleiding tot leefstijlcoach af en bied ik begeleiding op het gebied van beweging, voeding, stress en gedragsverandering.

In mijn vrije tijd:
Op het mooiste plekje van Arum ontspan ik het beste met een wandeling door de weilanden of door op mijn mountainbike door Zuidwest Friesland te fietsen. Verder houd ik ervan om met mijn gezin of met vrienden een terrasje pakken, lekker uiteten te gaan of een uitstapje te maken. Ik ben graag op reis om een andere horizon te zien.

Begin 2024 hoop ik mijn eerste gasten voor mijn Bed & Breakfast te verwelkomen want gastvrijheid en mensen laten genieten geeft mij veel voeldoening.

E-mail: Christine@setin.nl