Skip to content

Ciska Roosen-Jousma

CISKA – Ciska is mobiliteitsadviseur bij Set in. Ze studeerde Personeel en Arbeid aan de NHL. Ciska werkt het langst van iedereen bij Set in. ( 2016) 

Mijn drijfveer:
‘Een kandidaat zo goed te mogelijk leren kennen, iemands krachten te ontdekken en vanuit daar op zoek te zijn naar een langdurige nieuwe baan. Ik haal veel energie het verbinden van mensen en partijen.

Mijn specialisme:
Het coachen en begeleiden van kandidaten, meestal weer richting arbeid. Ik begeleid voornamelijk mensen vanuit de bijstand of vanuit een Tweede spoor traject.

Naast het werk:
Ik woon samen met mijn man en zoontjes Sep (2017) en Mik ( 2019) in het mooie Leeuwarden. Ik houdt erg van het stadsleven en vind het dan ook erg fijn om in mijn vrije tijd even een lekker kopje koffie te drinken in de stad, een hapje te eten, terrasje te pakken of gewoon lekker te wandelen of fietsen met mijn mannen of vriendinnen. Voordat ik moeder werd heb ik altijd veel gereisd vanuit mijn werk en samen met mijn man. Mooie ervaringen voor het leven die ik niet had willen missen. Ik kan erg genieten van de kleine dingen in het leven.

E-mail: ciska@setin.nl