Skip to content

Set in Employability: duurzame inzetbaarheid die voor jou werkt

Of je nu drie of driehonderd mensen in dienst hebt: investeren in de inzetbaarheid van je medewerkers loont. De vraag is alleen: hoe haal je het meeste rendement uit je investeringen? Hoe zorg je écht voor meer werkgeluk, meer productiviteit en minder verzuim? Wij helpen je op weg. Op basis van onze praktijkkennis en wetenschappelijk onderbouwde tools.

Duurzame inzetbaarheid: een slimme zet?

Zeker. Of je nu groot of klein bent. Actief in de bouw, IT, zorg of het bankwezen: bewust investeren in de inzetbaarheid van medewerkers loont. Zeker in de wetenschap dat één op de zes werknemers de komende jaren te maken krijgt met burnout-klachten en werkstress. Kortom, de hoogste tijd om het anders te doen. En dan is het slim om bij het begin te beginnen…

Hoe ziet onze inset eruit?

We komen bij je langs om te kijken hoe jij ‘erin staat’. Wat is de huidige situatie; wat zijn jouw zorgen als het gaat om de inzetbaarheid van medewerkers? Eventueel zetten we één van onze tools in om meer inzicht te verkrijgen. En zo begeleiden we je naar een helder plan waarmee je de inzetbaarheid van werknemers aantoonbaar vergroot. En als partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) adviseren we je over de aankoop en inzet van succesvolle trajecten en interventies.

Wetenschappelijk onderbouwde tools

Om inzicht te krijgen in duurzame inzetbaarheid in jouw organisaties gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde tools. Uiteraard zorgen we voor de uitvoering hiervan.

  • – De KostenBaten tool (KOBA-DI): de enige wetenschappelijk onderbouwde tool die je direct inzicht biedt in het rendement van jouw investeringen in duurzame inzetbaarheid (in keiharde euro’s).
  • – De Duurzame InzetbaarheidsIndex (DIX): een digitale vragenlijst die medewerkers inzicht geeft in hun eigen inzetbaarheid. Ook interessant: als werkgever krijg je op groepsniveau inzicht in de inzetbaarheid binnen jouw organisatie.

Wat levert onze inzet op?

  • Een 360-graden kijk op de duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie
  • Inzicht in hoe jij kunt investeren in duurzaam inzetbare medewerkers op basis van wetenschappelijke onderbouwde cijfers
  • Een plan waarmee je effectief bijdraagt aan meer werkgeluk, meer productiviteit en minder verzuim

Maak impact met duurzame inzetbaarheid

Je treft in ons een partner die al jaren werkt met medewerkers die zijn uitgevallen. En of het nu in de zorg, de bouw, de IT of het bankwezen is: we hebben een heldere kijk op wat anders zou moeten én kunnen. Die kennis combineren we met de inzet van wetenschappelijk onderbouwde tools. En zo begeleiden we je naar een helder plan waarmee je de inzetbaarheid van werknemers aantoonbaar vergroot. Nu en voor de langere termijn. 

Ook bewust aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Bel, mail of app…

CAPTCHA
Een moment geduld aub.