Skip to content

Gerco van Dijk

Mijn drijfveer:
Is mensen een stapje verder helpen in life, daar kom ik elke morgen graag mijn bed voor uit. Altijd op zoek naar de reden achter het gedrag van mensen. Naast mijn werk- en levenservaring heb ik een solide basis gebouwd met opleidingen op gebied van NLP, Mindfulness, mindset, Effortless coaching, oplossingsgericht werken, re-integratie coaching en loopbaancoaching. Mijn belangrijkste kernwaarden zijn vertrouwen, integriteit, respect, groei, samen, plezier en dankbaarheid. Dat vormt de basis waarop ik werk en hoe ik in het leven sta.

Ik voer trajecten uit in het kader van:
Re-integratie 2e spoor, loopbaan coaching en persoonlijke coaching

In mijn vrije tijd:
Ben ik partner, (bonus)vader, zoon, broer, vriend, coach, zelfstandig ondernemer, (handige) buurman, collega, mede student, tennismaatje, secretaris bij de voetbalclub en ik vergeet vast nog wel iets.  Samen met mijn aanstaande vrouw, onze 4 kinderen en woef vormen wij een samengesteld gezin, woonachtig in Heerenveen.