Skip to content

OUTPLACEMENT: DE JUISTE ZET IN DE GOEDE RICHTING.

Afscheid nemen is ingrijpend. Met een outplacementtraject van Set in bied je een werknemer in elk geval de kans om elders een nieuwe start te maken. En je voorkomt dat iemand straks langdurig buitenspel staat.

Een positieve mindset
Of het nu gaat om outplacement door een arbeidsconflict, overname of reorganisatie:
bij Set in kiezen we voor de blik vooruit. Onze aanpak is er vanaf dag één op gericht om kandidaten aan een passende baan te helpen.

Outplacement: de juiste zet in de goede richting
Omdat ieder mens anders is en andere talenten heeft, is onze inzet persoonlijk en op maat. Kortom, elke kandidaat krijgt de hulp die hij nodig heeft. Onze begeleiding bestaat onder meer uit:

• Beroepsoriëntatie en vaardighedenassessments
• Sollicitatietraining: individueel of in een groep
• LinkedIn-training: individueel of in een groep
• Actieve bemiddeling via ons netwerk of door acquisitie
• Sollicitatiebegeleiding en voortgangsgesprekken (individueel of in een groep)
• Netwerken en jobhunting
• Stage- en/of proefplaatsingen
• Detachering

Outplacement voor werkgevers
Voordat een outplacementtraject start, spreken we met jouw als werkgever. We kijken naar het personeelsdossier en helpen je om binnen wet- en regelland de juiste stappen te zetten. We onderzoeken welke strategie en oplossing het beste bij de situatie past.

Netwerk
Een goede begeleiding is één, maar wat zeker helpt is ons netwerk in Noord-Nederland. Van de bakker op de hoek tot multinational: we weten waar mogelijkheden én de verborgen vacatures liggen. Werkgevers weten dat Set in met goede, gemotiveerde kandidaten komt. Via ons online transfercenter is die match vaak snel gemaakt.

Onze resultaten
In de afgelopen jaren wisten we vrijwel al onze kandidaten te plaatsen. Een mooi resultaat, maar belangrijker is dat we voor kandidaten een plek vinden waar ze hun werkgeluk terugkrijgen. En dat onze inset ook voor werkgevers tot een positief resultaat leidt.

Iemand via outplacement een nieuwe kans bieden? Neem contact op met Set in.

Een moment geduld aub.