Skip to content

Participatietrajecten met Set in

Set in ondersteunt gemeenten bij hun re-integratietaak. Onze inzet? Iedereen heeft een kans om mee te doen en wij maken die kans zo groot mogelijk. Met deze mindset zorgen wij ervoor dat mensen weer zelfverzekerd mee kunnen doen. 

Onze trajecten zijn maatwerk
Bij Set in kiezen we voor de weg die leidt naar duurzaam resultaat. Wat zoekt, kan en verwacht een cliënt? Waar liggen zijn kansen, welke overbrugging is nodig om die nieuwe stap te maken? Waar nodig werken we nauw samen met wijkteams en zorginstellingen om die stap naar werk mogelijk te maken.

Waarom gemeenten voor Set in kiezen:

  1. We begeleiden cliënten met fysieke én psychische problematiek
  2. We zorgen voor persoonlijke, individuele begeleiding
  3. Korte lijnen richting zorg: wijkteams en casemanagers
  4. We ondersteunen cliënten met beroepenoriëntatie
  5. We leren cliënten solliciteren en (online)-netwerken
  6. We zorgen voor duurzame plaatsing door actieve jobhunting in ons netwerk
  7. We leveren nazorg

Participatietrajecten
Soms is een reguliere baan voor kandidaten een brug te ver. In die gevallen biedt Set in trajecten die ondersteuning bieden bij het verkrijgen van arbeidsritme en werknemersvaardigheden.

  • Werkervaringsplaatsen: kandidaten leren om arbeidsritme op te bouwen door middelen van een baan met behoud van uitkering.
  • Individuele begeleiding: Set in werkt samen met diverse zorgorganisaties, we bieden in samenwerking individuele begeleiding aan.

Netwerk
Een goede begeleiding is één, maar wat zeker helpt is ons netwerk in Noord-Nederland. Van de bakker op de hoek tot multinational: we weten waar mogelijkheden liggen. En werkgevers weten dat Set in met goede, gemotiveerde en passende kandidaten komt. Via ons online transfercenter is een goede match vaak snel gemaakt. Om deze trajecten vorm te geven werken wij samen met Set in Support.

Iedereen doet mee! Welkom bij Set in.

Soms is een reguliere baan voor kandidaten een brug te ver. In die gevallen biedt Set in trajecten die ondersteuning bieden bij het verkrijgen van arbeidsritme en werknemersvaardigheden.