Skip to content

Set in Support.

Hoe laat je mensen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze zelf denken? Wie geeft hen dat zetje zodat ze weer durven meedoen, eigen verantwoordelijkheid nemen en groeien?Setin Support ondersteunt en creëert nieuwe kansen voor mensen die zijn vastgelopen: thuis, op het werk of op school. Een aanpak waarin werk of een zinvolle dagbesteding een hoofdrol speelt.

In onze participatiemaatschappij draait alles om zelfredzaamheid en zelfregie. Voor veel mensen is dit niet vanzelfsprekend. Zeker wanneer er sprake is van problemen op het gebied van wonen, werk, gezondheid en sociale contacten. Kleine en grote obstakels kunnen dan voor onbalans zorgen: schulden, verslaving, sociaal isolement, eenzaamheid, langdurige uitval. 

Een keerpunt

Setin Support zorgt voor een keerpunt. Met respect voor de bestaande beperkingen en problemen, maar altijd met oog voor de individuele kwaliteiten. Dit doen we in een intensief ambulant traject. Dichtbij de cliënt. Stap voor stap en altijd gericht op meer zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

‘We zijn pas tevreden als we niet meer nodig zijn’

Zo maken we het verschil

Er is iets wat onze aanpak bijzonder maakt. Bij Setin Support geloven we dat werk of zinvol meedoen een aanjager is voor persoonlijke groei. Want, wie meedoet en iets bijdraagt, creëert zelfvertrouwen, eigenwaarde en nieuwe mogelijkheden. Onze jarenlange kennis en ons netwerk rondom re-integratie, lokale arbeidsmarkt en werk is daarom een belangrijk onderdeel in onze aanpak.     

Netwerkaanpak

Het vinden van een baan, maatschappelijke stage, vrijwilligerswerk of een passende dagbesteding is geen doel op zich. Bij Setin Support gaan we allereerst voor stabiliteit. Een situatie waarin ruimte ontstaat om individuele kwaliteiten te ontdekken. Dit is altijd een maatwerktraject waarin we gebruik maken van onze eigen expertise op het gebied van re-integratie en werk. Maar waarbij we ook intensief samenwerken met hulpverleners en instanties.

Schakel Setin Support in voor:

Ondersteuning en begeleiding gericht op het vergroten van zelfredzaamheid en het versterken van eigenwaarde. Dit doen we voor (jong)volwassenen met een zorgvraag op het gebied van:

  • wonen,
  • werken,
  • verslaving,
  • financiën
  • omgaan met psychische beperkingen

Meer weten over onze aanpak? Neem contact op met Set in Support.

Een moment geduld aub.