Skip to content

TWEEDE SPOOR: DE STAP NAAR NIEUW WERKGELUK.

Bij Set in zien we altijd kansen om mensen in beweging te krijgen. Ook na langdurige ziekte. Sterker nog, een nieuwe start buiten de eigen organisatie is dankzij onze aanpak vaak snel mogelijk.

Tweede Spoor: de stap naar nieuw werkgeluk
Wanneer iemand niet meer terug kan keren in z’n oude baan, is de stap naar nieuw werkgeluk vaak pittig. Zeker wanneer iemands zelfvertrouwen een deukje heeft opgelopen. Toch zien we altijd mogelijkheden om een nieuwe start snel dichterbij te brengen.

Zelfvertrouwen en energie
Onze inzet: ervoor zorgen dat er bij een kandidaat weer beweging, zelfvertrouwen en energie ontstaat. Dit begint bij de ontdekkingstocht naar wat een kandidaat eigenlijk écht wil en kan. Wat zoekt, kan en verwacht een kandidaat? Waar liggen kansen en wat heeft iemand nodig om z’n hoofd weer vrij te maken om die nieuwe start te maken.

Netwerk
Zodra een kandidaat klaar is om die nieuwe start te maken, helpen we hem of haar bij het vinden van een nieuwe baan. Ons netwerk helpt hierbij. Van de bakker om de hoek tot de multinational: we weten waar mogelijkheden liggen. En werkgevers weten dat Set in met goede, gemotiveerde en passende kandidaten komt. Dankzij ons Online Transfer Center is een goede match zo gemaakt.

Voorkom slepend traject. Ons advies: wees er snel bij.
We helpen werkgevers om zo goed mogelijk invulling te geven aan hun re-integratie verplichtingen. Door in een vroeg stadium met werkgever én werknemer een goed plan te maken, voorkomen we een slepend en moeizaam traject.

Wie begeleidt jouw medewerker van langdurig ziek naar nieuw werkgeluk?
Neem contact op met Set in.

Een moment geduld aub.