Skip to content

TWEEDE SPOOR: DE STAP NAAR NIEUW WERKGELUK.

Bij Set in zien we altijd kansen om mensen in beweging te krijgen. Ook na langdurige ziekte. Sterker nog, een nieuwe start buiten de eigen organisatie is dankzij onze aanpak vaak snel mogelijk.

Tweede Spoor: de stap naar nieuw werkgeluk

Wanneer iemand niet meer terug kan keren in z’n oude baan, is de stap naar nieuw werkgeluk vaak pittig. Zeker wanneer iemands zelfvertrouwen een deukje heeft opgelopen. Toch zien we altijd mogelijkheden om een nieuwe start snel dichterbij te brengen.

Zelfvertrouwen en nieuwe energie

Onze inzet: ervoor zorgen dat er bij een kandidaat weer beweging, zelfvertrouwen en energie ontstaat. Dit begint bij de ontdekkingstocht naar wat een kandidaat eigenlijk écht wil en kan. Wat zoekt, kan en verwacht een kandidaat? En wat heeft iemand nodig om z’n hoofd weer vrij te maken om die nieuwe start te maken.

Regionale netwerkaanpak

Zodra een kandidaat klaar is om die nieuwe start te maken, helpen we hem of haar bij het vinden van een nieuwe baan. Ons netwerk helpt hierbij. Van de bakker om de hoek tot de multinational: we weten waar mogelijkheden liggen. En werkgevers weten dat Set in met goede, gemotiveerde en passende kandidaten komt. Dankzij onze JOBDesk is een goede match zo gemaakt.

Tweede Spoor: voorkom een slepend traject 

We helpen je als werkgever om zo goed mogelijk invulling te geven aan jouw re-integratie verplichtingen. Door in een vroeg stadium met werkgever én werknemer een goed plan te maken, voorkomen we een slepend en moeizaam traject.

Wie begeleidt jouw medewerker van langdurig ziek naar nieuw werkgeluk?
Neem contact op met Set in.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.