Skip to content

Modulaire trajecten

Welk modulair traject past bij jou?

Heb jij moeite om activiteiten buitenshuis (structureel) op te pakken? Dan biedt Set in meerdere modules die je stap-voor-stap weer mee laten doen. Van deelname aan georganiseerde activiteiten, het versterken van jouw netwerk tot begeleiding bij school en opleiding. Versterk je netwerk, bouw aan (zelf)vertrouwen én zet een belangrijke stap naar vrijwillig of betaald werk.

Participatie interventie
Vind jij het lastig om buiten je eigen huishouden contacten te leggen? Dan gaan wij in dit traject aan de slag om je hierbij te helpen. Natuurlijk willen we je eerst beter leren kennen: wie ben je, waar loop jij tegenaan, hoe ziet jouw netwerk eruit? Samen kijken we daarna hoe we de stappen zo klein mogelijk kunnen maken. Hoe? Door realistische doelen te stellen en te kijken wat en wie jij nodig hebt om deze te halen.

Bevorderen maatschappelijke deelname
Heb je die eerste stap naar buiten gezet? Maar vind je het lastig om dit structureel vol te houden? Dan past dit traject misschien goed bij jou. Ook in deze module maken wij eerst kennis met elkaar. Daarna stellen we realistische doelen om je te helpen bij het volhouden van activiteiten buitenshuis. De aanpak is vergelijkbaar met het traject ‘participatie interventie’. Het verschil is dat je na het behalen van je doelen klaar bent voor de stap richting werk: betaald of vrijwillig.

Begeleiding bij scholing
Weet jij al welke (beroeps)richting je op wilt, maar moet je hiervoor nog wel een opleiding volgen? Dan kom je misschien in aanmerking voor dit traject. Samen kijken we naar jouw manier van leren en kijken we hoe we deze manier kunnen optimaliseren. Set in begeleidt je bij het planmatig studeren of het aanbrengen van focus. Door je de tools te geven om goed te kunnen studeren, zorgen wij er samen voor dat jij jouw  opleiding succesvol kunt afronden.

 

Meet weten over de Modulaire Trajecten van Set in? Bel, mail of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier!

 

CAPTCHA
Een moment geduld aub.