Skip to content

Naar werk traject

Wil jij weer aan het werk?

Ben jij werkfit en wil jij de stap naar werk zetten? Dan past ons Naar Werk-traject wellicht bij jou. We onderzoeken samen welk werk bij jou past en waar jouw talenten liggen. En we geven je daarna de tools om vol vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan.  

Ons Naar Werk-traject bestaat uit verschillende stappen. Allereerst helpen we je om duidelijk te krijgen wat voor werk je zoekt. Daarna maken we een persoonlijk actieplan om jouw sollicitatie-skills te verbeteren. We bieden allerlei workshops rondom solliciteren: van het verbeteren van je cv, het opbouwen van je netwerk tot het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn op de arbeidsmarkt.

Wat levert een Naar Werk-traject jou op?
Dit traject vergroot jouw kans om snel weer aan de slag te gaan in werk wat zowel bij jouw interesses als belastbaarheid past. We kijken hierbij naar jouw kwaliteiten, vaardigheden en interesses. Zo krijg je inzicht in welk werk bij je past en welk werk je voor langere tijd met plezier kunt doen. Door middel van trainingen of cursussen verbeter jij jouw (netwerk)vaardigheden en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Voor nu én later.

Meer zelfvertrouwen
Het kan zijn dat je na het verliezen van je baan onzeker bent geworden over jouw kansen op de arbeidsmarkt. Dit traject helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset. Je weet hierdoor beter wat je wilt en wat je kunt. Dit zorgt ervoor dat je straks meer gemotiveerd bent om te solliciteren en nieuwe kansen aan te grijpen.

Begeleiding
Tijdens het traject krijg je een coach die je begeleidt en ondersteunt. Ook  maken we gebruik van ons netwerk in Noord-Nederland om een passende stage, werkervaringsplek of baan voor je te zoeken. Vind je tijdens dit traject werk? Dan kan jouw coach je nog een tijdje begeleiden en ervoor zorgen dat je een fijne start maakt in je nieuwe baan.

Meer weten over het Naar Werk-traject van Set in? Bel, mail of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier!

CAPTCHA
Een moment geduld aub.