Skip to content

Werkfit traject

Werkfit traject?

Wanneer je langere tijd niet heb kunnen werken, kan de stap naar werk groot zijn. Dan helpt dit traject je om weer werkfit te worden. En wanneer jij er klaar voor bent, gaan we op zoek naar werk – betaald of vrijwillig – dat aansluit bij jouw interesses en belastbaarheid.

Hoe ziet dit traject eruit?
Bij de start van een Werkfit-traject maken we eerst kennis met elkaar. Daarna onderzoeken we aan de hand van testen en oefeningen wat jouw interesses en drijfveren zijn. Dit geeft inzicht in wie jij bent en welk werk en welke werkomgeving bij jou past. Ook is het mogelijk om aan de slag te gaan op een werkervaringsplek: om arbeidsritme op te doen en jouw belastbaarheid op te bouwen.

Wat levert een Werkfit-traject op?
Dit traject vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op. En we helpen je om te leren omgaan met beperkingen en tegenslagen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en veerkracht. Verder helpt dit traject om meer structuur in je leven te krijgen. Tot slot ondersteunen we je bij het vinden van werk – vrijwillig of betaald – dat past bij jouw kwaliteiten, interesses en mogelijkheden.

Ondersteuning van een coach
Tijdens het Werkfit-traject krijg je een coach die je begeleidt en ondersteunt. Je kunt bij je coach terecht met vragen of problemen waar je tegenaan loopt. Ook helpt jouw coach je bij het nemen van de juiste stappen richting werk.

 

Meer weten over het Werkfit-traject van Set in? Bel, mail of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier!

 

CAPTCHA
Een moment geduld aub.