Skip to content

Werkfit traject? Bij Set in vindt u de juiste inzet.

Werkfit traject? Bij Set in vindt u de juiste inzet.

Maar wat houdt die inzet dan precies in?
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een kans heeft om mee te doen en wij maken die kans zo groot mogelijk. Met deze mindset zorgen wij ervoor dat mensen zelfverzekerd en duurzaam mee kunnen doen in de (arbeids)maatschappij.

Ontdek waarom onze aanpak wél werkt
Onze trajecten zijn maatwerk

De één heeft een klein zetje nodig. De ander vraagt om meer ondersteuning. Daarom verdiepen we ons écht in mensen. Waar liggen kansen, welke overbrugging is nodig? We werken nauw samen met zorgprofessionals, wijkteams en overige zorginstellingen om de stap naar werk mogelijk te maken.

Set in
Heeft bijna 15  jaar  ervaring in de begeleiding van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of er nu sprake is van ziektewet, langdurige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Met oprechte interesse en ruime ervaring in coaching bieden wij de juiste ondersteuning om werkfit te zijn of zelfs al geplaatst op een passende werkplek. Elk jaar bewijzen we in tientallen cases dat onze aanpak werkt.

Klanttevredenheid
Een succesvol traject is niet alleen die stap die gemaakt wordt richting werk. Ook de beleving van het traject, de aandacht die we geven en dat we aansluiten op de vraag van zowel de kandidaat als de markt is van groot belang! Onderdeel van onze contracten met het UWV is dan ook een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek waar wij als rapportcijfer een 8,2 hebben behaald.

Zorgprofessionals
Is iemand vastgelopen in leven én werk? Zijn er leefgebieden die iemand belemmeren om terug te keren naar de arbeidsmarkt? Dan bieden wij reguliere zorg om mensen weer op het juiste spoor te krijgen. Zodat ze klaar zijn om samen met Set in de volgende stap te zetten.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.