Skip to content

Yael van der Meer


Mijn drijfveer:
Mijzelf blijven ontwikkelen en deze kennis toepassen om andere mensen te helpen en te ondersteunen is hetgeen waar ik energie en motivatie uithaal. Het vraagstuk succesvol oplossen is waar ik het uiteindelijk voor doe.

Ik voer trajecten uit in het kader van:
2e spoor
In opdracht van het UWV (Werkfit, naar werk)
Outplacement


In mijn vrije tijd:
Sinds jongs af aan woon ik in Leeuwarden, waar ik met veel plezier woon. Samen met mijn hond Nova hou ik ervan om wandelingen te maken door het bos of andere plekken in de natuur. Op dit moment ben ik bezig voor de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam, waar ook veel van mijn aandacht heen gaat. Verder is muziek maken en luisteren hetgeen waar ik veel energie uithaal en heerlijk door kan ontspannen. 

E-mail:Yael@setin.nl